De trend van 2016 Een houten pilotenbril Ook voor hipsters!

Eerst even wat over de welbekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het doorgaans niet slim om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was vroeger een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je afgelopen zomer net geïnvesteerd in een prijzige pilotenbril? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het uitkiezen van de geschikte pilotenbril is vrij essentieel. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een bescheiden montuurtje is er geheel niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / liefje of partner nog naast je wil lopen.

Aan het zandstrand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een andere partner of een eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het desalniettemin weet.

Het kan niet gek genoeg zijn in 2016.Houten Zonnebrillen zijn in. Je zonnebril MOET deze zomer de aandacht trekken. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kenmerk.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes monturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor aankomend seizoen zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook komend seizoen zien we steeds meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorkeur van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele prachtige houten brillen in verscheidene smaken en uitvoeringen bestellen. Ook de lenzen zijn leverbaar in verscheidene kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Prachtige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handmade en door de verscheidene houtsoorten is Klik hier iedere pilotenbril bijzonder in zijn soort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *